Wilt u een kluis aanvragen? Fortados in Eindhoven is dé veilige opslag voor alles van waarde. U kunt een kluis huren voor kostbaarheden zoals juwelen, papieren of edelmetalen.

 

UW KLUIS AANVRAGEN BIJ FORTADOS

Bij het aanvragen van een kluis vragen wij om veel informatie. Fortados heeft deze informatie nodig voor uw en onze veiligheid en verzekert u zorgvuldig met deze gegevens om te gaan en deze niet aan derden te verstrekken. Lees ook onze algemene voorwaarden voor meer informatie hierover. Wilt u uw gegevens liever niet online delen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met Fortados. Wij vullen het aanvraagformulier dan samen met u in.

 

 

HOE KUNT U EEN KLUIS AANVRAGEN BIJ FORTADOS?

Heeft u interesse in het huren van een kluisje? Kijk dan online of in onze brochure welke verschillende afmetingen kluisjes Fortados verhuurt. Als u uw keuze heeft gemaakt, selecteert u een safeloket op het formulier. Wilt u een ander safeloket dan A, B, C of D aanvragen? Neem dan contact op met Fortados en wij helpen u graag persoonlijk verder. De contractduur selecteert u vooraf bij uw aanvraag, maar kunt op elk gewenst moment aanpassen.

 

UW VEILIGE TRANSACTIE BIJ FORTADOS

 

Fortados biedt een optimaal beveiligde (gecertificeerde) online omgeving. U vindt onze voorwaarden onder het kopje ‘privacy policy’. Wilt u toch liever contant of met de pin betalen? Neem contact op met Fortados voor de afhandeling van uw transactie.

 

VOLG FORTADOS

Wilt u Fortados en haar activiteiten rondom veiligheid, de geld- en goudmarkt en opslag van goederen en data volgen? Kijk op onze Facebookpagina of Linkedinpagina en connect met Fortados.

 

FORTADOS VOOR U

Wilt u uw persoonlijke wensen en ideeën met ons bespreken of meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Fortados of kom langs op de Dr. Holtroplaan 1 te Eindhoven.