Wilt u een kluis aanvragen? Fortados in Eindhoven is dé veilige opslag voor alles van waarde. U kunt een kluis huren voor kostbaarheden zoals juwelen, papieren of edelmetalen.

UW KLUIS AANVRAGEN BIJ FORTADOS

Voornaam*

Achternaam*

E-mail*

Telefoon*


Bij het aanvragen van een kluis vragen wij om veel informatie. Fortados heeft deze informatie nodig voor uw en onze veiligheid en verzekert u zorgvuldig met deze gegevens om te gaan en deze niet aan derden te verstrekken. Lees ook onze algemene voorwaarden voor meer informatie hierover. Wilt u uw gegevens liever niet online delen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met Fortados. Wij vullen het aanvraagformulier dan samen met u in.

HOE KUNT U EEN KLUIS AANVRAGEN BIJ FORTADOS?

Heeft u interesse in het huren van een kluisje? Kijk dan online of in onze brochure welke verschillende afmetingen kluisjes Fortados verhuurt. Als u uw keuze heeft gemaakt, selecteert u een safeloket op het formulier. Wilt u een ander safeloket dan A, B, C of D aanvragen? Neem dan contact op met Fortados en wij helpen u graag persoonlijk verder. De contractduur selecteert u vooraf bij uw aanvraag, maar kunt op elk gewenst moment aanpassen.

UW VEILIGE TRANSACTIE BIJ FORTADOS

Fortados biedt een optimaal beveiligde (gecertificeerde) online omgeving. U vindt onze voorwaarden onder het kopje ‘privacy policy’. Wilt u toch liever contant of met de pin betalen? Neem contact op met Fortados voor de afhandeling van uw transactie.

VOLG FORTADOS

Wilt u Fortados en haar activiteiten rondom veiligheid, de geld- en goudmarkt en opslag van goederen en data volgen? Kijk op onze Facebookpagina of Linkedinpagina en connect met Fortados.

FORTADOS VOOR U

Wilt u uw persoonlijke wensen en ideeën met ons bespreken of meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Fortados of kom langs op de Dr. Holtroplaan 1 te Eindhoven.