Wilt u een kluis aanvragen? Fortados in Eindhoven is dé veilige opslag voor alles van waarde. U kunt een kluis huren voor kostbaarheden zoals juwelen, papieren of edelmetalen.

 

EEN KLUIS HUREN BIJ FORTADOS

Per jaar worden er duizenden inbraken gepleegd in huishoudens in Nederland. Heeft u er ooit bij stil gestaan dat dit ook bij u kan gebeuren? Uw meest waardevolle bezittingen kunnen weggenomen worden. U kunt deze kostbaarheden ook bij Fortados opslaan. De bijzondere architectuur en high tech beveiliging van het Fortados pand bieden een ultra veilige opslag voor al uw waardevolle bezittingen.

Heeft u uw kostbaarheden ergens anders opgeslagen, maar wordt deze dienst stopgezet? Fortados verzorgt het transport van uw kostbaarheden naar onze veilige opslag. Neem contact op voor meer informatie hierover.

 

HOE KUNT U EEN KLUIS HUREN BIJ FORTADOS?

Heeft u interesse in het huren van een kluisje? Kijk dan online of in onze brochure welke verschillende afmetingen kluisjes Fortados verhuurt. Bent u niet zeker welk formaat kluisje bij uw kostbaarheden past, maak dan een vrijblijvende afspraak met Fortados.

Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, vul deze dan in op de website bij uw online aanvraag. Wilt u liever eerst persoonlijk advies, maak dan een afspraak om de juiste keuze voor een kluisje te maken. Wij helpen u graag met een passende oplossing voor uw waardevolle bezittingen.

Uit veiligheidsoogpunt controleren wij uw geldige legitimatiebewijs en maken een vingerafdruk bij uw inschrijving. Daarna kunt u uw contract tekenen en dragen wij de sleutels van uw kluisje aan u over. U kunt nu onder begeleiding van een medewerker van Fortados uw kostbaarheden in een afgesloten ruimte in een sealbag plaatsen. Hiermee bent u in het bezit van een kluis bij Fortados.

 

UW ZAKEN IN VEILIGE HANDEN BIJ FORTADOS

Fortados garandeert op verschillende manieren de veiligheid van uw kostbaarheden. Ons pand is voorzien van de meest geavanceerde beveiligingstechnieken.  U kunt daarom alleen op afspraak ons pand bezoeken. Het pand van Fortados wordt 24/7 bewaakt om uw kostbaarheden een gegarandeerd veilige opslag te bieden.

 

EEN KLUIS HUREN IN EINDHOVEN EN OMGEVING

Als particulier of bedrijf uit de regio Eindhoven bent u bij Fortados aan het juiste adres om een kluis te huren. U kunt deze kluisjes in verschillende formaten huren. Heeft u een groter object dat u veilig wilt opslaan? Ook voor schilderijen, auto’s en zelfs data biedt Fortados de juiste veilige opslag voor u. Vraag naar onze uitgebreide mogelijkheden.

 

EEN KLUIS HUREN IN DE PRAKTIJK

Voor meer uitgebreide en praktische informatie, vraag onze brochure aan.

 

FORTADOS VOOR U

Wilt u uw persoonlijke wensen en ideeën met ons bespreken of meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Fortados of kom langs op de Dr. Holtroplaan 1 te Eindhoven.